AIR SPECIAL

Verslag

6 november 2007
Op de meeting over Adobe AIR die de Adobe User Group afgelopen dinsdag organiseerde in Pakhuis de Zwijger hield kwamen bijna 120 designers en developers af. Sprekers Mike Chambers en Lee Brimelow presenteerden tijdens deze eerste van 9 presentaties bij Usergroups door Europa over AIR en trakteerden het publiek op verschillende praktijkvoorbeelden van applicaties. Na de presentaties was er uitgebreid de ruimte voor vragen vanuit het publiek.
De dag voor de meeting werd de registratie op de site gesloten, omdat het maximale aantal werd bereikt. Dat was terug te zien in de volle zaal, waar Mike Chambers en Lee Brimelow een uitgebreide presentatie gaven. Met een update over de Flash Player, het nieuwe Thermo en de mogelijkheden van AIR, waarbij diverse AIR voorbeelden voor de inspiratie zorgden.

Hoge opkomst
Na afloop was er een hapje en drankje waar onderlinge contacten, maar ook ideeen voor AIR toepassingen uitgewisseld werden door de leden. Maar men was ook in de gelegenheid Mike en Lee persoonlijk te benaderen. Volgens de sprekers zelf was dit een goed begin van de Europese tour. Met name de vragen uit de zaal boden de gelegenheid toe te lichten wat de mogelijkheden met de nieuwe techniek zijn. Bert Hagendoorn, voorziter van de Adobe User Group: "Deze meeting laat zien hoeveel interesse er is voor dit soort onderwerpen. In feite is dit onze derde bijeenkomst sinds de oprichting en er zit voorlopig een aardige stijging in het aantal bezoekers. We kijken uit naar de volgende meeting, die woensdag 28 november plaatsvindt in Pakhuis de Zwijger, met als thema designers versus developers, die zal gaan over de onderlinge samenwerking." Gratis lid worden en inschrijven voor de komende meeting kan op de landingpage van deze site.
Air Special
Mike Chambers en zijn collega Lee Brimelow doen een AIR special bij de usergroups in Europa!
Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

Programma