AUG PRESENTS FITC SNEAK PEEK 2013

Onderwerp: Opening AUG presents FITC Sneak Peek 2013

17 february 2013

Op zondag 17 februari werden 200 Adobe User Group-leden getrakteerd op weer een exclusieve FITC Sneak Peek. Vijf world class sprekers gaven elk in vijftien minuten een voorproefje op wat ze op FITC Amsterdam zouden gaan vertellen. Niels de Keizer en Joost Nuijten van de Adobe User Group-afdeling Web & Mobile openden de avond, waarin ook onze oud-voorzitter Bert Hagendoorn nog even in het zonnetje werd gezet.

Spreker: Niels de Keizer en Joost Nuijten

Niels de Keizer en Joost Nuijten zijn de kartrekkers bij Web & Mobile, een van de drie afdelingen van de Adobe User Group.

Niels is founder en bestuurslid van de Adobe User Group en zo al enkele jaren een van de gezichten van de AUG. Ook is Niels partner bij FONK. FONK helpt bedrijven met mobiele oplossingen op het gebied van multi touch screens(van telefoon schermen tot zaal vullende 'touch walls'). Niels is technisch en creatief eindverantwoordelijk voor realisatie en kwaliteit van deze concepten en projecten.

Joost was een van de oprichters van de Flex Usergroup en is sinds dit jaar betrokken bij de Adobe User Group waar hij samen met Niels de Keizer Web & Mobile aanstuurt. Joost is een van de oprichters van Wild Sea in Leeuwarden. Wild Sea houdt zich bezig met het bedenken en maken van digitale belevenissen. Games, websites, interactieve multimedia en apps in de breedste zin van het woord. Joost is eindverantwoordelijk voor de technische gang van zaken bij Wild Sea. Daarnaast is hij nog een freelance fotograaf die zich specialiseert in documentaire- en popfotografie.

AUG presents FITC Sneak Peek 2013
FITC en de Adobe User Group slaan de handen ineen voor een exclusieve sneak peek van FITC Amsterdam!
Bitterzoet
Spuistraat 2
1012 TS Amsterdam

Programma