AUG PRESENTS FITC SNEAK PEEK 2016

Uitnodiging

21 february 2016

Jubileum! Zondag 21 februari organiseren we samen met FITC alweer de vijfde editie van AUG presents FITC Sneak Peek! Drie van de beste sprekers op FITC Amsterdam geven bij ons alvast een smakelijk voorproefje.

AUG presents FITC Sneak Peek vindt wederom plaats in het prachtige Bitterzoet in Amsterdam. De deuren gaan open om 19:00 uur en de eerste spreker betreedt om 19:30 uur het podium. En natuurlijk sluiten we de avond weer met een dj!

Sprekers AUG presents FITC Sneak Peek 2016

Dominic Wilcox
Dominic combineert kunst, design, vakmanschap en technologie om innovatieve en intrigerende objecten te maken. Zo ontwierp hij een paar schoenen met ingebouwd GPS dat de drager naar huis leidt, een Binaudios-apparaat om naar de geluiden van de stad te luisteren, een race tegen een 3D-printer en een auto van de toekomst.

Marcus Ivarsson
Marcus' liefde voor digitaal begon bij de Vectrex-console en leidde hem via Commodore, Amiga en PC naar de universiteit om theoretische filosofie en computer science te studeren. De combinatie hiervan bracht hem bij cognitieve wetenschap, artificial intelligence en interaction design. Meng dit nog met een passie voor kunst, vakwerk en muziek en je snapt dat Marcus zich op de plek bevindt waar design en kunst technologie en innovatie elkaar ontmoeten. Marcus heeft bekende merken als Disney, Lego, Hermès, Google en Adidas in zijn portfolio staan.

Filipe Carvalho
Filipe is Designer en Director voor film en TV en gespecialiseerd in conceptueel denken. Al jong was hij gek van film en dat zie je in zijn werk: hij voelt zich aangetrokken tot bewegend beeld, de kracht van fotografie en echte emotie. O.a. Robert Frank, James Nachtwey, Gus Van Sant, Charles Eames en Frank Gehry zijn van grote invloed geweest. Bekende titels waar Filipe aan mee heeft gewerkt: Game of Thrones, The Leftovers, Cosmos, Sons of Liberty, The Amazing Spiderman 2, Thor 2, After Earth.

Alles op een rijtje
AUG presents FITC Sneak Peek 2016
Datum: zondag 21 februari 2016
Deuren open: 19.00 uur
Presentaties: 19.30 uur - 21.30 uur

Plaats: Bitterzoet, Spuistraat 2, 1012 TS Amsterdam (route)
Toegang: alleen voor leden Adobe User Group

Het programma
19:00 Zaal open
19:20 Opening
19:30 Dominic Wilcox
20:00 break
20:15 Marcus Ivarsson
20:45 break
21:00 Filipe Carvalho
21:30 Afsluiting
21:40 Borrel

LEDEN ADOBE USER GROUP MET KORTING NAAR FITC AMSTERDAM!

22 en 23 februari ben je natuurlijk in Amsterdam om dé top van de creatieve industrie te zien. Dan vindt namelijk weer FITC Amsterdam plaats. En leden van de Adobe User Group kunnen daar nu met 50 euro korting heen! Ga snel naar de site en pak die korting met de code AUGNL.

AUG presents FITC Sneak Peek 2016
Proef de sfeer van FITC Amsterdam alvast bij ons!
Bitterzoet
Spuistraat 2
1012 TS Amsterdam

Programma