CONNECTED DEVICES

Onderwerp: Opening Connected Devices

17 december 2013

Joost Nuijten en Niels de Keizer openen de meeting Connected Devices.

Spreker: Niels de Keizer en Joost Nuijten

Niels de Keizer en Joost Nuijten zijn de kartrekkers bij Web & Mobile, een van de drie afdelingen van de Adobe User Group.

Niels is founder en bestuurslid van de Adobe User Group en zo al enkele jaren een van de gezichten van de AUG. Ook is Niels partner bij FONK. FONK helpt bedrijven met mobiele oplossingen op het gebied van multi touch screens(van telefoon schermen tot zaal vullende 'touch walls'). Niels is technisch en creatief eindverantwoordelijk voor realisatie en kwaliteit van deze concepten en projecten.

Joost was een van de oprichters van de Flex Usergroup en is sinds dit jaar betrokken bij de Adobe User Group waar hij samen met Niels de Keizer Web & Mobile aanstuurt. Joost is een van de oprichters van Wild Sea in Leeuwarden. Wild Sea houdt zich bezig met het bedenken en maken van digitale belevenissen. Games, websites, interactieve multimedia en apps in de breedste zin van het woord. Joost is eindverantwoordelijk voor de technische gang van zaken bij Wild Sea. Daarnaast is hij nog een freelance fotograaf die zich specialiseert in documentaire- en popfotografie.

Connected Devices
Ontmoet de techniek van de toekomst in Rotterdam!
Hofplein Theater, Rotterdam
Benthemstraat 13
3032 AA Rotterdam

Programma

12:00 Deuren open
12:45 Opening - Joost Nuijten en Niels de Keizer
13:00 90 minutes of hue - George Yianni, Tom Reinhoudt, Bram Bos, Lukas van Driel
14:30 Random - Ralph Kok
15:15 Pauze
15:45 Google Glass - Iskander Smit en Daphne Channa Horn
16:30 BERG - Matt Webb
17:15 Afsluiting - Joost Nuijten en Niels de Keizer
17:30 Borrel!