CREATE NOW WORLD TOUR

Onderwerp: Muse, BC, TypeKit, Edge tools & services

14 march 2013

Met zijn presentatie gaat Pieter van Helvoirt de diepte in met Dreamweaver, Business Catalyst en andere technische dingen. Voor de technici in het publiek een heerlijke presentatie.

Spreker: Pieter van Helvoirt

Pieter van Helvoirt is senior Channel Account Manager bij Adobe Systems Benelux.

In de eerste jaren na zijn studie werkte Pieter bij verschillende grafische bedrijven, waar hij in 1989 met Adobe Illustrator leerde werken. In de vroege jaren 90 verkaste hij naar een commerciële rol in graphic-IT en was getuige van het begin van de desktop publishing-revolutie, de introductie van de eerste iMac en versie 1.0 van Adobe Premiere. Pieter begon in 1998 zijn eigen bureau in Steenwijk, waarmee hij trainingen voor Adobe-software gaf en ondersteuning voor databasepublishingoplossingen met de Adobe InDesign Server-technologie en WoodWing-software aanbood.

Na 15 jaar intensief met Adobe gewerkt te hebben, Creative Suite op de meeste Adobe roadshows gepresenteerd te hebben en seminars over onderwerpen als XML en InDesign Scripting gegeven te hebben, trad Pieter begin dit jaar in dienst van Adobe Systems Benelux.

Create Now World Tour
De volledige digitale workflow van en naar tablet, website of gedrukte uitvoer wordt doorspekt met vele tips
Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

Programma