DE TOEKOMST VAN ONLINE DESIGN

Uitnodiging

21 april 2016

Logo RuwerOnline is meer en meer in ons dagelijks leven geïntegreerd, maar het einde is nog lang niet in zicht. De mogelijkheden zijn eindeloos, zeker nu apparaten en gebruikers steeds slimmer worden. Samen met Ruwer organiseren we op 21 april een meeting met als thema De toekomst van online design, om van grote namen te horen hoe zij de toekomst zien.

Atos Store of the Future
Atos heeft samen met innovatieve partners de winkelervaring van de toekomst ontwikkeld. Door de juiste digitale bouwstenen te combineren, creëer je voor je klant een nog betere gebruikerservaring. Wouter Schuur komt namens Atos vertellen hoe zij dit vernieuwende shopconcept hebben ontwikkeld, welke tools zij gebruikten en tegen welke creatieve uitdagingen ze aanliepen.

Getting the picture
Visueel denken in co-creatie met klanten, dat is de titel van de presentatie die Getting the picture komt geven. Samen met je collega’s de customer journey uittekenen, een vergadering ter plekke laten samenvatten door een designer, in één dag met het managementteam een animatie maken - visualiseren in co-creatie wordt ook op de werkvloer steeds populairder. Maar waarom zijn organisaties hierbij gebaat? Welk probleem lost samen visualiseren op? Samen visueel denken, oftewel visualiseren in co-creatie, genereert niet alleen nieuwe ideeën. Het creëert ook een democratische omgeving waarin nieuwe ideeën kúnnen floreren. Samen visualiseren zorgt dat ideeën kunnen ontstaan. In andere woorden: visualiseren in co-creatie draagt bij aan de inhoud én aan de context van die inhoud. Getting the picture vertelt je er alles over!

Achtung!
Ten slotte staat ook Achtung! op ons podium. Hun presentatie zal over (digitale) producten en services gaan. En dan vooral over hoe dit als merk de relatie met een klant kan versterken. Een topspreker met een grote namen als klant. Als iemand iets weet over de toekomst van online design, is het Achtung! wel.

Inschrijving is geopend
Meer namen volgen uiteraard, maar de inschrijving is al geopend. Log in en meld je aan!

Alles op een rijtje
De toekomst van online design
Datum: donderdag 21 april
Deuren open: 12:30 uur
Presentaties: 13:00 uur - 17:00 uur; aansluitend borrel

Plaats: The Student Hotel Amsterdam City, Wibautstraat 129, 1091 GL, Amsterdam (route)
Toegang: alleen voor leden Adobe User Group
I.s.m. Ruwer

The Student Hotel Amsterdam City, een prachtige locatie
We zijn er trots op dat De toekomst van online design in het prachtige Student Hotel Amsterdam City gehouden wordt. In een van Amsterdams meest dynamische buurten is een prachtig ontworpen, innovatief hotel neergezet. Internationale gasten worden op een comfortabele, stijlvolle en spontane wijze samengebracht. Ontspan in The Pool, het relaxte mediterraanse bar-restaurant, neem plaats in de TED talk booth en ga los op je passies op de dynamische werkplekken.

 

De toekomst van online design
Online design: de spelregels, de toekomst

Algemeen

The Student Hotel Amsterdam City
Wibautstraat 129
1091 GL Amsterdam

Programma