EXCLUSIEVE SCREENING MICHIEL DE RUYTER MéT Q&A

Uitnodiging

3 february 2015

De Adobe User Group organiseert samen met de NBF op dinsdagmiddag 3 februari 2015 een exclusieve screening van MICHIEL DE RUYTER met een uitgebreide Q&A met regisseur en DOP Roel Reiné. Ben je een professional uit de film-, tv- en nieuwemediabranche, dan wil je hierbij zijn!

Roel Reiné (Eindhoven, 1969) is de regisseur én Director of Photography van MICHIEL DE RUYTER. Na enkele speelfilms in Nederland waaronder de met een Gouden Kalf voor Beste Regie bekroonde actiefilm The Delivery verhuist hij in 2005 naar Los Angeles. In de laatste acht jaar heeft hij voor de grote studio’s veertien Amerikaanse speelfilms geregisseerd met veel internationale sterren. Zijn meest recente titels als regisseur zijn Man With the Iron Fists 2 (met RZA), Seal Team Eight (met Tom Sizemore), Dead in Tombstone (met Mickey Rourke), Scorpion King: Battle for Redemption (met Ron Perlman en Billy Zane) en de twee Death Race-sequels (met Sean Bean en Ving Rhames). Meer informatie over Roel Reiné vind je op www.roelreine.com.

Programma
13:00 uur zaal open
13:30 uur begin film
15:45 uur begin Q&A
17:00 uur einde

Behind the scenes - Michiel de Ruyter

Alles op een rijtje
Exclusieve screening MICHIEL DE RUYTER met Q&A met Roel Reiné
Datum: dinsdag 3 februari 2015
Deuren open: 13:00 uur
Toegang: gratis voor Adobe User Group-leden, €6,- voor niet-leden
Plaats: Het Ketelhuis, Pazzanistraat 13, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie: film-, tv- en mediaprofessionals

Aanmelding
50 leden van de Adobe User Group kunnen gratis naar deze exclusieve screening en Q&A. Inschrijven doe je zoals gebruikelijk met de knop aan de rechterkant van de pagina. Niet-leden kunnen voor €6,- een ticket kopen bij de kassa van Het Ketelhuis.

Reacties

Geweldig! Ik ben er bij! Wat leuk dat wij als Adobe User Group-leden zo'n unieke kans krijgen!
Vanmiddag liep ik in Amsterdam vlak achter Frank Lammers en zijn dochter bij het Ketelhuis naar binnen voor de screening van Michiel de Ruyter. 'Hee, daar heb je de hoofdrolspeler' riep ik nog enthousiast....... Niet veel later werden ze samen met collega's uit het team voor ons op het podium gehuldigd met een gouden plak voor meer dan 100.000 bezoekers in de eerste vier dagen dat de film in de Nederlandse bioscopen draait. Een geweldige prestatie, en wat mij betreft mag dat getal zich nog wel een aantal keren verdubbelen, en dat vervolgens in het buitenland nog eens vrolijk herhalen. We hebben na die huldiging de film bekeken. Een fenomenale productie waar het hele team zich voor in heeft gezet. Wat mij betreft was iedereen een hoofdrol speler, ook de crew! Zo goed! We hebben na de film van een prachtig gesprek met Roel Reiné mogen genieten die elke vraag uit het publiek bijna beeldend kon verwoorden. De voorbereidingen, de draaidagen, de ups en downs.....alles kwam voorbij. Michiel de Ruyter is een top productie, en werkelijk de moeite waard om te bezoeken. Ook heel mooi dat er een versie is gemaakt voor 12 jarigen trouwens. Wij gaan hem bezoeken met de hele familie. Ik zie hem dan voor de tweede keer, maar dat is niet erg na dat gesprek met Roel. Mijn jongste dochter heeft inmiddels de trailer gezien en ze kan niet wachten....hoewel de haar eerste keuze Spongebob was (sorry), maar na het zien van de beelden werd ze heel er nieuwsgierig. Beste Frank, na het zien van de film zijn jullie een voor een allemaal hoofdrolspelers en ik kan iedereen het aanraden: Ga die film zien !!!! Echt!
Exclusieve screening MICHIEL DE RUYTER mét Q&A
Zie als eerste de spectaculaire film MICHIEL DE RUYTER

Algemeen

Het Ketelhuis
Pazzanistraat 13
1014 DB Amsterdam

Programma