FOTOGRAFIE: VAN IDEE TOT PRINT

Uitnodiging

6 april 2016

Op 6 april organiseert de Adobe User Group samen met Canon de zeer exclusieve meeting Fotografie: van idee tot print. Tijdens een hands-on-sessie zullen Cees Sloot en Jip Barth het hele proces van een goede foto doorlopen, van idee tot print dus. Bas Meelker sluit de middag af met zijn inspiratiesessie over landschapsfotografie. Blok dus de middag van 6 april en kom naar Amsterdam!

Van idee tot print
Cees SlootJip BarthCees Sloot is Product Intelligence Consultant bij Canon en weet alles van printers, multifunctionals, scanners en projectoren. Jip Barth is hetzelfde, maar dan voor alle producten met een lens. Samen zullen ze laten zien hoe je een goede portretfoto maakt en die via de juiste workflow uiteindelijk uit een fotoprinter laat komen!

Landschapsfotografie: over passie en gedrevenheid, licht en landschap
Bas MeelkerLandschapsfotografie is één van de fundamentele pijlers onder de fotografie. Een fascinerend spel tussen land, lucht en licht. Een nooit ophoudende zoektocht naar die speciale momenten waarin alles samenkomt tot een foto waarin compositie en kleur de kijker meeslepen. Bas Meelker is één van Nederlands bekendste landschapsfotografen en zijn werk is meerdere keren bekroond in nationale en internationale wedstrijden. Onder zijn klanten bevinden zich gerenommeerde namen als National Geographic, ANWB en grote reclame- en communicatiebureaus. Daarnaast is Bas Canon Nederland-ambassadeur, Canon grootformaatprint-ambassadeur en ambassadeur van Lee-filters en geeft hij workshops en lezingen in binnen- en buitenland. In deze inspiratiesessie laat Bas Meelker je niet alleen genieten van zijn bijzondere landschapsfoto's, maar hij neemt je ook mee in zijn denkproces. Hoe ga je als landschapsfotograaf te werk? Hoe lees je het Nederlandse landschap en het licht? Kun je je in de huidige wereld van de digitale fotografie nog onderscheiden? Een lezing met een knipoog naar het verleden en een weidse blik naar de toekomst van landschapsfotografie.

Lunch & parkeren
LocatieDankzij Adobe kunnen we de bezoekers van Fotografie: van idee tot print voorafgaand aan de meeting een broodje aanbieden. Dank jullie, Adobe!
Fotografie: van idee tot print wordt gehouden op het Adobe-hoofdkantoor. Dit ligt naast het NS-station Amsterdam Bijlmer Arena en is dus heel goed met het openbaar vervoer te bereiken. Wil je met de auto komen, dan kun je betaald parkeren bij ArenAPoort P6. We zien je komende woensdag!

Alles op een rijtje
Fotografie: van idee tot print
Datum: woensdag 6 april
Deuren open: 12:30 uur
Presentaties: 13:00 - 16:45 uur
Toegang: gratis voor leden Adobe User Group
Plaats: Adobe-hoofdkantoor, Amsterdam
i.s.m. Canon

 

Reacties

Ik zie er naar uit!
Beste, Moet je voor 6 april inschrijven ? Mvg
ik heb me als het goed is uitgeschreven maar kreeg geen bevestging! Kan helaas niet ivm werk weg!
Fotografie: van idee tot print
Exclusieve meeting over fotografie!

Algemeen

Adobe-hoofdkantoor
Hoogoorddreef 54a
1101 BE Amsterdam

Programma