MET AUG DE GRACHTEN OP!

Verslag

13 july 2012

Met Adobe User Group Nederland de Amsterdamse grachten op!Vrijdag de dertiende, een prima datum om het eens anders te doen dan anders. Daarom geen gewone meeting van de Adobe User Group, maar een gezellige borrel op een bijzondere lokatie: op een rondvaartboot door de Amsterdamse grachten toostte de Adobe User Group met 60 leden op het afgelopen jaar en alles wat nog komen gaat.

Met Adobe User Group Nederland de Amsterdamse grachten op!Op vrijdagmiddag verzamelde één procent van het totale ledenaantal zich voor het Rijksmuseum. Om vier uur vertrok de boot, uiteraard nadat de schipper en crew zich even hadden voorgesteld. Daarna was het woord aan Bert Hagendoorn, de voorzitter van de Adobe User Group. Hij keek even terug op wat de vereniging het afgelopen jaar heeft gedaan en alvast vooruit naar de meetings die zij in petto heeft. Natuurlijk bedankte hij ook de leden en sponsoren, want waar zou de vereniging zijn zonder deze belangrijke mensen?

En toen was het tijd voor ontspanning. Onder het genot van een drankje en hapje werd er flink genetwerkt en geborreld met elkaar. Na afloop tafelden een groepje nog lang na bij restaurant Kantjil & De Tijger.

Met AUG de grachten op!
Lekker ontspannen de zomer in!
Stadhouderskade
Stadhouderskade
1071 zd Amsterdam

Programma