NEW YORK, NEW YORK

Onderwerp: Behind the Scenes with Stinkdigital

6 november 2012

Stinkdigital is een volledig geïntegreerde studio die al vele awards op zijn naam heeft mogen schrijven. Er werken bijna 50 fulltime interactieve creatieven, ontwikkelaars, animatoren, designers, digital producers, filmproduces en regisseurs samen als een team om innovatieve en onderhoudende interactieve ervaringen te maken.

Andy zal over Amphibiox praten, een interactieve documentaire, verpakt als een baanbrekende POV-ervaring, die de kijker in staat stelt Geox' Amphibiox-schoen op de regenachtigste plek op aarde te testen: Cherrapunjee in India. Hij zal ook spreken over You Drive for Mercedes-Benz, een interactieve TV-campagne voor de nieuwe A-klasse waarbij het publiek uitgenodigd wordt het verhaal via Twitter te sturen, geregisseerd door Yann Demange.

Spreker: Andy Kinsella

Andy Kinsella (@hellokinsella) is momenteel Executive Producer bij het interactieve productie-bureau Stinkdigital. Stinkdigital (@stinkdigital) is gevestigd in New York en Londen. Hier hebben ze onder andere You Drive voor Mercedes Benz, The sound of creation voor Philips en My time is now voor Nike geproduceerd. Eerder werkte Andy voor glue Isobar als Innovation Director en Senior Producer. Andy heeft tijdens zijn loopbaan al de nodige awards binnen gesleept, zo is hij onder andere de trotse eigenaar van 3 FWA-awards, een Cannes Cyber Lions-award en een Oneshow-award.

Andy vindt het fascinerend wat er gebeurt wanneer kunst, mode, creativiteit, film, code, entertainment en sociale interactie met elkaar in aanraking komen en uiteindelijk tot stand komen door een fantastische planning, creativiteit, design en technologie.

New York, New York
De beste digital advertising-bureaus uit New York komen naar Rotterdam
Hofplein Theater, Rotterdam
Benthemstraat 13
3032 AA Rotterdam

Programma

12.00: Deuren open
12:45: Bert Hagendoorn
13:00: Georgios Athanassiadis
14:00: Andy Kinsella
15:00: Break
15:30: Seth Weisfeld
16:30: Claudio Guglieri
17.30: Network drinks