NEW YORK, NEW YORK

Onderwerp: Only Fools Get Bored

6 november 2012

In deze sessie zal Claudio ingaan op enkele zeer recente projecten bij B-Reel NYC en wat van zijn nieuwste, persoonlijke projecten.

Onder de naam Only Fools Get Bored krijg je de visie van een designer op hoe persoonlijke designverkenningen kunnen evolueren naar fulltime projecten, op het belang van een professioneel netwerk en op hoe je je bij designcommunity's kunt aansluiten zonder je bureau uit het oog te verliezen.

Spreker: Claudio Guglieri

Claudio Cuglieri is nu Art Director bij het internationale digital-bureau B-Reel in NYC en werkte voorheen voor Fantasy Interactive. Claudio leidt en maakt interactieve campagnes voor klanten als Google, EA, CNN, Nickelodeon, History Channel, Range Rover en Microsoft - om er een paar te noemen. Claudio's persoonlijke projecten variëren van mobiele apps en games tot kaartspellen en illustraties. 

 

Claudio heeft al gesproken op internationale conferenties als OFFF'12 in Barcelona en het International Design Symposium aan de National Autonomous University of Mexico. Zijn werk was te zien bij designconferenties en festivals in Londen, Barcelona, Athene, Amsterdam, San Francisco, Stockholm en New York

New York, New York
De beste digital advertising-bureaus uit New York komen naar Rotterdam
Hofplein Theater, Rotterdam
Benthemstraat 13
3032 AA Rotterdam

Programma

12.00: Deuren open
12:45: Bert Hagendoorn
13:00: Georgios Athanassiadis
14:00: Andy Kinsella
15:00: Break
15:30: Seth Weisfeld
16:30: Claudio Guglieri
17.30: Network drinks