OH LA LA, PARIS! (GECANCELD)

Uitnodiging

26 november 2014

LET OP: GECANCELD Tot onze spijt moeten we bekendmaken dat ‘Oh la la, Paris!’ a.s. woensdag 26 november niet door kan gaan. Dat vinden we erg jammer en hadden we ook niet voorzien. We hadden een mooie line-up opgesteld en hadden ons er zelf ook heel erg op verheugd. : /
We gaan dit dan ook snel goedmaken met nieuwe meetings in de nabije toekomst. Iedereen die zich had ingeschreven, ontvangt ook een persoonlijke mail.

Paris! Stad van de liefde, van de Eiffeltoren, de Notre-Dame, de stad van Moulin Rouge. Oh la la, Paris! De stad waar belachelijk goed online werk gemaakt wordt, waar jong talent huist en wier bureaus regelmatig met hun werk internationaal gelauwerd worden.

26 november komen de beste Parijse bureaus naar Amsterdam om daar in Pakhuis de Zwijger op ons podium hun tofste projecten te showen, om te laten zien hoe zij werken en waar zij hun inspiratie vandaan halen. Oh la la, Paris! Daar moet je bij zijn.

Grouek

Grouek
Grouek is een veelgelauwerde Parijs bureau, dat uit is op het maken en produceren van innovatieve merkervaring en dat altijd het publiek wil entertainen. Of het nu om sites gaat, interactieve video’s of motion design, apps of installaties. De prijzen? FWA, Awwwards, Cannes Lions, Eurobest, Lovie. Webby, etc.
Sortie en Mer en Batman Arkham zijn twee recente, veelgeprezen projecten van Wanda Digital, een samenwerking tussen Wanda en Grouek. Romain Altain Aldea, executive producer en eigenaar van Grouek, zal tijdens Oh la la, Paris! ingaan op de digitale aspecten, het design en de ontwikkelingen van deze projecten.

Hellohikimori

Hellohikimori
Hellohikimori of HKI is in 2004 door Nathalie en David Ronhel opgericht. Iedereen bij HKI vertelt graag verhalen - zo mooi en origineel mogelijk. En als doel willen ze bij HKI memorabele en indrukwekkende producties maken, constant gefocust op innovatie en creativiteit op elk niveau. In hun portfolio vind je grote namen als Studio Canal+, Cartier en L'Oréal Paris en HKI won al diverse prijzen als FWA, Cannes Lions, Webby's, om een paar te noemen.
David Ronhel en Antoine Louis zullen namens HKI het podium betreden. David is mede-oprichter en Creative Director van HKI en Antoine is motion designer bij HKI. David en Antoine hebben genoeg te vertellen: hun presentatie gaat over HKI, wat ze doen, Red Bull, Tekken, WebGL, motion en 3D.

Ultranoir
Sinds de oprichting van ultranoir in 2006 is het mantra van dit bureau ‘useful design’. Alle teamleden zijn ervan overtuigd dat de rol van artwork het dienen van de applicatie, zijn doelen en de eindgebruiker is - en niet andersom. Honderden projecten hebben meer dan 100 awards opgeleverd, waaronder zeer prestigieuze. Inderdaad, in Frankrijk is ultranoir de prijzenkoning als het gaat om HTML/CSS-sites.
Jérémy Saint-Prix (Lead Developper), Nathan Gordon (Creative Developper) en Guillaume Nicollet (Art Director) laten de making-of van Over the Hills zien, een innovatieve digitale ervaring waarin WebGL, 3D Sound, Illustration en grappige interacties samenkomen, in samenwerking met de kunstenaar McBess, illustrator en muzikant.

LET OP: GECANCELD!

Reacties

Oh la la, c'est la France!
Niiiice
Brilliant! Can't wait :)
Oh la la, Paris! (Gecanceld)
Het beste uit Parijs!

Algemeen

Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam

Programma