ONLINE 3D

Uitnodiging

14 september 2012

Vrijdag 14 september organiseert de Adobe User Group alweer haar dertigste meeting. Het thema in het Hofplein-theater in Rotterdam is Online 3D en we zijn trots op de grote sprekers die het podium zullen betreden en je alles vertellen wat er gaande is rond online interactieve 3D.


Op het web wordt steeds meer 3D-content aangeboden. Games, sites en apps creëren steeds vaker hun eigen 3D-wereld. Dankzij recente ontwikkelingen op het gebied van JavaScript, hardware-ondersteuning en technologieën als Unity, Flash en WebGL zit het allemaal in een stroomversnelling. Diverse sprekers met verschillende achtergronden komen aan het woord, met één overeenkomst: ze hebben een passie voor 3D.

Adobe User Group meeting Online 3D

Sprekers en sessies
Met trots kondigen wij vijf topsprekers aan. Szenia Zadvornykh van dpdk gaat het hebben over experimenteren met 3D met Stage3D binnen Flash en de fransman Thibaut Despoulain van BKcore.com spreekt over HTML5-gamedevelopment met three.js. Unity stuurt een spreker die alles over het vorige week aangekondigde Unity 4 komt vertellen en B-reel uit London gaat in op Chrome Web Lab, deze maand nog Site of the Month bij FWA. Ten slotte komt Derk de Geus van Paladin vertellen over het hele proces van artwork en converteren bij hun 3D-game Momonga Pinball Adventures.

Programma
12:00: Deuren open
12:45: Opening
13:00: The Art of Momonga Pinball Adventures (Derk de Geus)
13:45: Unity 4 (Unity)
14:30: Pauze
15:00: Experimenteren met 3D (Szenia Zadvornykh)
15:45: Fast HTML5 game development using three.js (Thibaut Despoulain)
16:30: Online and physical worlds merge in Chrome Web Lab (B-reel)
17:15: Drinks
18:00: Einde

Unity - Adobe User Group meeting Online 3D


Alle data op een rij
Online 3D
Datum: 14 september
Tijd: 12.00 - 18.00
Locatie: 't Hofplein-theater, Rotterdam
Inschrijven: Inloggen en klik dan op de knop 'Schrijf je in' aan de rechterkant van deze pagina.
Mocht je problemen tegenkomen met inschrijven, laat dan hieronder een comment achter!