ADOBE USER GROUP NEDERLAND

VERENIGING ADOBE USER GROUP NEDERLAND IS OPGEHEVEN

De Adobe User Group is de grootste community van creatieve professionals in Nederland, een vereniging met 7.000 leden. Dat zijn creatieven op het gebied van web, print, video, mobile of fotografie, van concept en design tot aan developers. Doel van de organisatie: het bieden van kennisuitwisseling, inspiratie en een plek om te netwerken.

Jaarlijks organiseert de Adobe User Group zes tot acht bijeenkomsten in Amsterdam en Rotterdam, waarop professionals en bureaus hun beste werk laten zien en vertellen hoe ze dit hebben gemaakt. Elke bijeenkomst kent een ander thema en er komen gemiddeld 250 bezoekers op af. Na de presentaties is er een netwerkborrel, voor het leggen en onderhouden van contacten. Lid worden is gratis en leden kunnen na inschrijving gratis naar de bijeenkomsten.

De community is een breed door de industrie gedragen initiatief: het wordt door meer dan 20 bedrijven ondersteund. De vereniging wordt ook door Adobe ondersteund, maar niet gestuurd: de organisatie is zowel financieel als inhoudelijk volledig onafhankelijk. De community zelf bepaalt de activiteiten. De organisatie, die in 2007 is opgericht, stelt zich open voor ideeën en suggesties van bedrijven, organisaties, leden en geïnteresseerden.

Bestuur
Voorzitter: Wendy Soeters
Penningmeester: Cor van het Hof
Sponsoring: Philine van den Bos
Bestuurslid: Alexander Meyers

Medewerkers
Communicatie: Tijmen Moltmaker
Organisatie: Guy van der Kolk
Organisatie: Joost Nuijten
Organisatie: Ron Toekook
Programmering: Jordy van den Boom

Raad van Advies
Bert Hagendoorn (Bert Hagendoorn)
Dick Buschman (ACHTUNG!)
Stephan Fellinger (SpinAwards)
Arie van Tilborg (MediaCollege, GLR)
Jeroen te Nuijl (Broadcast Magazine)
Helena Verhagen (Certa Legal)

Contact
E-mail: info@adobeusergroup.nl

Let op!
Voor de Adobe klantenservice en technische ondersteuning kunt u hier terecht!